Followers

Saturday, December 25, 2010

KeputusanTetap

Assalamualaikum.....

Hallo dan salam sejahtera semua..

Pemenang tetap cahayamylife.blogspot.com.

TAHNIAH!!!! ^___^

Nur Qistina
5.40 PM

MUKTAMAD!!!!!!! 

Friday, December 24, 2010

Nak Kuar Result

Hallo....

Aigoo..


Lama tertangguh...

Akhirnya, nombor yang diplih adalah NO 38....


Siapakah???????


Hantar email dan alamat rumah dan details dsbnya ke email nurun_najat@yahoo.com.. Yuhuuu... Tahniah!!!!!!!! ^____________^

Tuesday, December 7, 2010

Berminat Membeli Barangan Tupperware?

Pagi semua! ^___^

Hah! Mesti semua tahu pasal barangan Tupperware yang sejak zaman berzaman itu bukan? Aish! Aku kena wat promosi jugak ke ni? Aigoo. Ni encik abang i la ni dok sibuk pasal promote kat blog i. Dak dia dok suruh i wat blog khas. Tapi, i ni bukan la hebat mana pun nak cipta blog superb-superb ni. Oh. Oh.

Jadi, bagi yang berminat dengan barangan Tupperware silalah berkunjung ke lama sosial Facebook ini. One Tupperware.

Jom membeli sambil menjaga alam sejagat ini. ^___^

Update Peserta Giveaway Bicara Kasih

1. http://normj1001.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


2. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


3. http://gengggkapak.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


4. http://diaryofmenona.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


5. http://haycontest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


6. http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


7. http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


8. http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


9. http://suffahgiveaway.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


10. http://adimyra.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


11. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


12. http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


13. http://syu90contest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


14. http://ytelife.blogspot.com/2010/11/giveaway-ga-bicara-kasih.html


15. http://fideila.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


16. http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/11/ga-bicara-kasih.html


17. http://miss-niera.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


18. http://tungkukayu.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


19. http://wnf7488.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


20. http://nettskerepek.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


21. http://suzie284contest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


22. http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


23. http://nwishingstar.blogspot.com/2010/11/ga-bicara-kasih.html


24. http://syilasyira.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


25. http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


26. http://nurezzattie.blogspot.com/2010/11/ga-bicara-kasih.html


27. http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


28. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


29. http://zaiikulim.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


30. http://nanakimie.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


31. http://kuntumz.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


32. http://imlilbitcrazy.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


33. http://kontestaje.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


34. http://emmileen.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


35. http://ady-shariz.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


36. http://join-giveaway.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


37. http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


38. http://cahayamylife.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


 39. http://tengkuizzahfarahana.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


40. http://mycontestzone.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


41. http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


42. http://fayyadh-afham.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


43. http://eyeme-preciousmoments.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


44. http://cintaakhiratumi.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


45. http://azurasamsuddin.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


46. http://seindahbayu.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


47. http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


48. http://mamahakim21482.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


49. http://bananalovecontest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


50. http://izzarashid.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


51. http://taufidris.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


52. http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


53. http://usharapa.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


54. http://shekechik.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


55. http://cute-ellen.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


56. http://rosilahi.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


57. http://fanaflora.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


58. http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


59. http://izancute.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


60. http://rinna57.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


61. http://erawatie18.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


62. http://littledreamsfairy.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


63. http://norazwa50.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


64. http://rosrusli-contest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


65. http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


66. http://redribbonboutique.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


67. http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


68. http://kasihselamanya-hadina.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


69. http://khazi-ga.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


70. http://inahasan.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


71. http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


72. http://momoplayground.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


73. http://ekinashikin.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


74. http://aanie.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


75. http://fasyafrina.blogspot.com/2010/11/ga-bicara-kasih.html


76. http://loqkimagri.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


77. http://safiyahezora.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


78. http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


79. http://bunneesya.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


80. http://hatikuhatigetah.blogspot.com/2010/11/ga-bicara-kasih.html


81. http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


82. http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


83. http://fanaflora.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


84. http://am-ad.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


85. http://jombercontest.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


86. http://ogy2112.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


87. http://blogjuniza.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


88. http://qard91.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


89. http://inasepi.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


90. http://roshayatie.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


91. http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/11/giveaway-bicara-kasih.html


92. http://jassnani.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


93. http://wonderlifestyle.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


94. http://mawar-ayu.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


95. http://puannina.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


96. http://alaniblogger.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


97. http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


98. http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


99. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


100. http://ilovecontest-ya.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


101. http://ayuayu101.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


102. http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


103. http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


104. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


105. http://dilaloveawi.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


106. http://azuinn.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


107. http://gallusgalluslovecontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


108. http://notaami.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


109. http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html


110. http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-bicara-kasih.html

At last! Berjaya juga aku update. Wah! Menerjah satu demi satu sampai kelabu biji mata daku. Sila semak dan bagitau jika entry link anda tiada. Undian akan di buat esok malam. Nantikan siapa yang bertuah itu. ^___^

Monday, December 6, 2010

Giveaway Bicara Kasih

Hai semua.


Memandangkan dah makin ramai yang suka join GA macam daku, kali ni daku sendiri nak anjurkan GA.




Syarat-syarat GA ni:-


1. Jadi follower blog Giveaway Bicara Kasih.


2. Buat entry Giveaway Bicara Kasih ni di blog masing-masing dan letakkan banner di atas dalam entry tersebut dengan tajuk entry "Giveaway Bicara Kasih"


3. Letak banner di sidebar blog.


4. Tinggalkan link dan email kawan-kawan dalam kotak komen entry ini.


*  Pemilihan akan dibuat secara lucky draw. Sama ada menggunakan khidmat random.org atau secara manual.

**  Hadiahnya akan diberitahu kemudian. Semoga anda bertuah! ^__^


***  Tarikh Giveaway Bicara Kasih bermula dari 13 November 2010- 6 Disember 2010

GA Akan Ditutup

 Hai semua.

 Lama tak bersua kan. 

Ehem. Me nak buat pengumuman ni. GA bakal ditutup pada jam 12.00 Malam ni. 
InsyaAllah me akan terjah semua entry esok. Dan result akan diumumkan dalam minggu ni jugakalau takde halangan.

Sama-sama kita nantikan! 

Apapun, terima kasih atas penyertaan anda. Jom join cepat! Yay!

Moga anda bakal bertuah. Yuhuu.. ^__^

Sunday, December 5, 2010

GA KIRA SYILING BY ::ANJANG::


Jom join Kira Syiling ni ramai-ramai. [Klik banner untuk join]

Jawapan: RM405

Tutup HARI Ni!

me nak tag:
sis ellen 
shekechik

Salam Ukhwah - Jemari Asmara GiveAway!!


Hai semua.
 Me kembali lagi. Oh. Oh. Sekarang ni sangat susah nak on9. 
Maklumlah ketiadaan internet. Alang--alang dapat on9 ni nak maraton GA banyak2. 
Boleh kan? 

Jom join Salam Ukhwah- Jemari Asmara GivveAway!! bermai-ramai. Yuhuu... ^__^

GA ini akan berlangsung dari 2 Disember 2010 hingga 15 Disember 2010 (14 hari)
Keputusan akan diumumkan pada 19 Disember 2010..

Hadiahnya memang masyuk habis. Hehe. Tengok bawah ni:-


Wednesday, December 1, 2010

Jom Dapatkan Sample Free di Only Beauty

Hai semua.

Kali ni ajak kawan-kawan semua mendaftar di Only Beauty beramai-ramai. Setiap hari akan ada sample kecantikan yang diberikan pada mereka yang bertuah. Semudah ABC sahaja. Isi form, tunggu email dari pihak Only Beauty dan tunggu Encik Posmen kat depan pintu rumah anda. Amacam? Seronok tak? Mudah bukan? Tunggu apa lagi jom beramai-ramai kita mendaftar di Only Beauty.

Terdapat pelbagai tips kecantikan untuk dikongsikan bersama di sana. Jumpa di sana. ^_^



Isi untuk dapatkan sampel. 

Amacam? Just macam ABC je kan. Sungguh mudah kan. Ayuh! 
Seraaaanggg!! Only Beauty. ^__^

Tuesday, November 30, 2010

JUST CORNER BO GIVEAWAY! ~Sticky Post~


Hai semua. Kali ni nak join GA by BO. (Bag Organizer)


Untuk tahu lebih lanjut tentang GA ni sila KLIK SINI

GA ini terbahagi kepada dua:

1. Top Referer
2. Lucky Draw

So, bagi kawan-kawan yang tahu melalui my blog,

jangan lupa ya includekan Nur Qistina as you referrer.

Seronoknya kalau dapat beg macam kat bawah ni kan? 


1x BO Medium to the Lucky Winner

1x BO Medium to the top referrer

My referrer :Sis Anne.


So, wish you guys all the best! ^__^


End: 12 Noon 30 November 2010


Tuesday, November 23, 2010

3RD CONTEST : BELANJA SAYA MC DONALD'S

Hai semua. Amacam? Rasa nak makan Mc D tak?

Jom join contest ni ramai-ramai. Yuhuu.. ^__^

[Klik banner untuk join]

End: 30 November 12PM 
[sebab tengahari tu terus makan Mc D sape yang bertuah] hehe.

Gurau je penganjur Contest. Jangan mare-mare. Ngee~

Monday, November 22, 2010

CONTEST PECAH TABUNG


Hai semua. Jom main teka duit syiling lagi. 
Kalau tak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya.
Kalau tak dipecahkan tabung, manakan dapat duitnya untuk shopping..Ngee~

Me nak teka jugak la..Yuhuu.. RM 87.40

Cepat jom teka! Tarikh tutup 26 November 2010

[Klik banner untuk sertai]

Norgadis Contest 2, Sempena Ulang Tahun Perkahwinan ke 19 tahun





Hai semua. Kali ni me nak join GA by Norgadis

Kena jawab soalan tau! 

Soalannnya dalam banyak ikan, ikan apa yang sakit perut? Hehe.
Bukanlah. Soalannya ada kat bawah ni ha. ^__^

Soalan 1: Berapa orangkah anak perempuan aku
Soalan 2: Berapa orangkah anak lelaki aku

 
Jawapan 1:  4 Orang anak perempuan..^__^

1) Nurfatihah Athirah
2) Nurzafirah Nadirah
3) Nuratikah Nazurah
4) Nurwathiqah Masturah
Jawapan 2: Tiada anak lelaki.  

Nak sertai sama? Klik banner sekarang! Yay!

TOPUP PERCUMA DAN OLE-OLE DARI SARAWAK PERCUMA??

Hai semua. Kali ni me nak join GA by SERN.

Jom ramai-ramai meriahkan GA ni. 

[Klik banner untuk sertai]

Moga bertuah! Yuhuu..^__^

Me nak tag
-shekechik
-sis ellen 
-cik tom

Bul Bul Craft Giveaway

 Hai semua. Jom join Bul Bul Craft Giveaway. 

[Klil banner untuk sertai] 

Mana tahu bertuah dapat Bul Bul Craft kan? 

Yuhuu. ^__^

End: 19 December 2010

CHOCOLATE GIVEAWAY

Hai semua. Kali ni nak join Chocolate Giveaway

Jom ramai-ramai meriahkan GA ni. Oh. Tergoda betul tengok chocolate dalam banner itu.

Yummy! ^__^

End: 25 Disember 2010

[Klik banner untuk join]

Sunday, November 21, 2010

"Iefadesign 1st Giveaway with POCOYO"

Hai semua. Kali ni me nak join GA by Iefadesign.
Teringat masa kecik-kecik dulu, adikku sangat suka dengan kartun Pocoyo ni.
Comel dan kelakar. 

 Amacam? Cool tak gambar kat bawah ni? Siap berspeck lagi Pocoyo and the gang ni.



We're happy family. Pocoyo! ^__^
Jom ramai-ramai join GA ni. 
[Klik banner untuk sertai]

End: 1 Januari 2011

1'st GA CIKGU CT JUNIOR


Hai semua. Kali ni me nak join GA by CIKGU CT JUNIOR.

Hadiah-hadiah buat pemenang bertuah seperti di bawah.
HADIAH UTAMA

SPECIAL GIVEAWAY 
Amacam? Menarik kan. Tunggu apa lagi. Jom ramai-ramai meriah GA ni. 
Yuhuu.. ^__^

1'st GA CIKGU CT JUNIOR [klik untuk sertai]

Moga bertuah!

End: 31 Disember 2010

Buat Cikgu CT Junior,
Salam perkenalan di alam maya. Moga perkenalan ini berpanjangan. ^__^

GIVEAWAY : CD Maher Zain - Thank You Allah


Hai semua. Kali ni nak join GA dapat CD Maher Zain. 

Wah! Best nie. Jom ramai-ramai join GA ni.

[Klik banner untuk sertai]

End: 22 November 2010 {TODAY!!]

“GA Teka & Menang Ibu3A”



Hai semua. Jom main teka duit syiling pulak. 

[Klik banner untuk sertai]

Tekaan: 
1. RM 83.65
2. RM 84.65

End: 31 Disember 2010

Ke Manakah Destinasi Percutian Kami?

Hai semua. Jom kita teka cepat. 

[Klil banner untuk teka]

"SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE".


Hai semua. Jom meriahkan 1st GA by BEE

[Klik banner untuk sertai]

Me nak tag:
-shekechik
-sis ellen
-syuhada
kriteria pemilihan :

cabutan bertuah olh anak - anak bee.keputusan muktamad..

hadiah pertama : topup (maxis,celcom,digi) berjumlah RM 30.00.

kewujudan hadiah ke - 2 dan ke - 3 akan diberitahu kelak bergantung kepada jumlah penyertaan 

GA bermula 19/11/2010 - 19 /12/2010 12.00 malam (atau kalau banyak tutup awal sikit)

Kasut Tumit Tinggi 1st Giveaway


Hai semua. Jom ramai-ramai join GA by Leena

[Klik banner untuk sertai]

Tarikh tutup: 24 November 2010
Yuhuu.. moga bertuah! ^__^

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee


 Hai semua. Jom join GA by Keyphochee.

Me follower yang ke-49. Yuhuu. ^^,

[Klik banner untuk sertai]

Tarikh tutup: 30 November 2010

"MUSH 1st Giveaway"


Hai semua. Kali ni me join GA by Mush

Jom ramai-ramai meriahkan GA ini. 

KLIK SINI atau pada banner untuk sertai.


Me nak tag:-

-shekechik
-sis ellen
-cik tom

Yay! Moga bertuah. Yuhuu. ^__^

TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAHTEPAT PUKUL 10.00PM
PADA 15 DISEMBER 2010

Contest.~ Cantik Kasutku~..

Hai semua.
Kali ni me nak join Contest by Sall. 
Hope this time I'll be the lucky one. 
Jom semua, meriahkan contest ni beramai-ramai. Yuhuu. 

Contest Cantik Kasutku [Klik jangan tak klik..]

Cantik Kasutku. Eheh! ^__^

Tarikh tutup: 1 Disember 12.00 Malam

Friday, November 19, 2010

HHD Birthday Giveaway


Hai semua. Kali ni me nak join GA by  HHD.

GA ni bersempena birthday HHD yang ke-32. 

Selamat ulangtahun buat HHD.

Jom ramai-ramai meriahkan GA ni. ^__^

Anniversary Giveaway



Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

3. Tag 2 org kawan anda..
(shekechik dan sis ellen)

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..
5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..

Hadiah2 yg di tawarkan :
 
Hadiah utama : Size P2-M

Hadiah Kedua : Size P2-M


Cepattt.. ada seminggu je.. tarikh tutup 26 Nov okey..11.59PM

Buat Kak Ana, 
Selamat ulangtahun perkahwinan. Semoga hari-hari yang dilalui makin bertambah rasa kasih dan cinta pada pasangan. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. ^__^

Jom Join..MamaRifqy Giveaway


Hai semua. Kali ni me nak join GA by Mama Rifqy.

Hadiahnya ialah bantal yang comel macam dalam gambar kat atas ni.
" SAYA NAK BANTAL ITU !! 

Buat Mama Rifqy
Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke-2. Semoga hari-hari yang dilalui menambahkan lagi rasa kasih dan cinta pada pasangan dan juga Rifqy. Semoga Rifqy dapat adik. Hehe. ^_^


Tarikh tutup: 1 Disember 2010

Thursday, November 18, 2010

JOM JOIN GIVEAWAY (CABUTAN BERTUAH) DI SUFFAH BEAUTY SHOP!!! #1


Hadiahnya ialah:-

Pertama - 1 pek EVE 6000mg Collagen berharga rm79.00
Kedua - Figure Up Slimming beharga rm68
Ketiga - Jungong Detox White Patch untuk 1 bulan berharga rm60

  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 26/11/2010 jam 11 malam.
  • Pemenang bertuah akan diumumkan pada 28/11/2010

First Giveaway Cahayamylife


Hai semua. Kali ni me join First Giveaway Cahayamylife.

Syarat-syarat GA ni sangat simple. 

Pemenang yang bertuah bakal menerima homemade chocolate.

Jom meriahkan GA ni beramai-ramai.


Tarikh tutup: 12 Disember 2010 (11.59 PM)

SyamilaMohd’s Giveway

Hai semua. 
 
Kali ni me nak  join Syamila Mohd’s Giveway. Jom ramai-ramai meriahkan GA ni.

Hadiah:-

Tempat Pertama : 
Pakaian Baby & Kanak2 yang ada di Ummi2Shoppe…blh pilih yg mana suka..sepasang/sehelai aje taw… [bergantung kepada stock yang ada..]

Tempat Kedua : Sekeping Cloth Diapers – juga boleh pilih mana2 yang anda suka…[bergantung kepada stock yang ada..]

Tempat Ketiga : Satu Coolababy WET Bag – blh letak pakaian basah seperti baju mandi/cloth diapers yg dah kotor

Me nak tag;
-shekechik
-sis ellen

Tarikh tutup: 31 Disember 2010

~1st GA Bahagia Ku Di Sini a.k.a Fieza79~

Hai semua.

Kali ni nak join GA by Sis Fieza79.

Sis Fieza bermurah hati untuk memberi FM kepada 3 orang yang bertuah. 


Cabutan dijalankan secara rambang. Jom meriahkan GA ni beramai-ramai ^__^

~1st GA Bahagia Ku Di Sini a.k.a Fieza79~

Me nak tag:-
-shekechik
-sis ellen

Tarikh GA berlangsung: 15 November sehingga 14 Disember 2010

Wednesday, November 17, 2010

Miya's birthday giveaway



Hai semua. Kali ni me nak join GA by Miya. GA ni bersempena birthday empunya badan. Wah! Happy birthday Miya. Jom ramai-ramai meriahkan GA ni. Yuhuu. 

Ni copy paste dari blog tuan tanah:-
Hadiah? Memandangkan saya tanak sia-siakan tarikh yang cantik ni, jadi hadiahnya adalah 

12 + 11+ 10 = RM33 
(hanya seorang sahaja follower bertuah!!!)

in terms of reload card... bagi yang guna postpaid RM akan dibank-in.

Amacam? Lumayan bukan? Tunggu apa lagi. Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama.....hehehe..=p

Moga bertuah! ^__^ 

KLIK SINI UNTUK SERTAI

Me nak tag:
-shekechik
-sis ellen
-cik tom

Tarikh tutup: 12.12.2010

Salam Perkenalan From Ibusyiranina

Hai semua. Kali ni daku nak join GA by Ibusyiranina.
Dijemput oleh tuan empunya badan sendiri. Wah! Terharu daku. Jarang tuan punya badan GA invite daku. Hehe. Kat sini daku ingin mengucapkan jutaan penghargaan pada Ibusyiranina atas jemputan memeriahkan lagi GAnya. Yuhuu. 


Cepat. Cepat bagi kawan-kawan yang suka join GA macam daku ni, jom support Giveaway Salam Perkenalan From Ibusyiranina Moga bertuah! Yay!^^, 

Kat bawah ni copy paste dari blog tuan tanah:-
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 dec 2010.Pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw 3 pemenang utama & 3 hadiah saguhati. (bergantung kepada keadaan)
Ni antara hadiah-hadiahnya buat mereka yang bertuah. ^__^


Me nak tag:

-shekechik
-sis ellen
-cik tom
-dan semua yang berkunjung ke sini 

Yuhuu.....

Tuesday, November 16, 2010

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010

Hai semua. 
Kali ni me nak join GiveAway by EkinAshikin.
 Jom ramai-ramai meriahkan GA ini. 
YAY! Moga ada tuah. ^__^

Tarikh tutup:13 Nov - 28 Nov 2010(6pm)

1st Giveaway Tinie (zon2u)

Hai semua.
Kali ni me nak join GA by SYUTINIE.
Jom ramai-ramai meriahkan GA ni. 

Tarikh tutup; 14/1/2011 (12.00 tengahari)

Me nak tag: shekechik & sis ellen

Viwy Gurlish GiveAway

Hai semua.
Kali ni me nak join GA by Viwy Gurlish
Menarik tau hadiah yang ditawarkan.
Hah! Bagi peminat-peminat handbag, jangan lepaskan peluang ini. 
Jom meriahkan GA ni beramai-ramai. ^__^


Me nak tag
1. Shekechik
2. Sis Ellen

Moga bertuah! ^__^


DUE DATE PADA 26/11/2010

Peserta Giveaway Bicara Kasih Sekalian

Salam semua. 

Selamat Hari Raya Aidiladha. Oh ya! Terima kasih pada semua peserta GA sekalian. Wah! Terharu ada juga yang sudi join GA daku ini. Hah! Janganlah kome-kome semua riso teman tak melawat entry GA lagi. Almaklumlah, rumah daku ni takde internet. Huhu. Jadinya mengharapkan belas ehsan wi-fi sekitarnya sahaja. 

Jadi, jangan rasa gusar. Nanti akan ada satu hari daku terjah semua entry GA kalian. Lagipun GA ni mudah sangat bukan?Tak susah nak semak nanti. Yuhuu.. Jom ajak ramai-ramai lagi kawan-kawan join. Tentang hadiah nanti daku update bila nak dekat-dekat dengan tarikh tutup. Lambat lagi kan? 

Apapun, selamat bercuti bagi yang bercuti. Selamat bekerja bagi yang bekerja. Selamat menghadapi peperiksaan bagi yang ada exam. Semoga berjaya semuanya. ^_____^

Salam sayang,

Nur Qistina
11.00PM

[Giveaway 1st Gaji yang HAPPY]

Hai semua. Kali ni nak join GA by Maryam Jamilah

Jom ramai-ramai sertainya.


Hadiahnya seperti di bawah: [Copy paste dari blog tuan tanh]
OK DAH ADE ADIAH~
TOP REFERRAL = SEUTAS GELANG MAHAL SKET
3 ORANG BERTUAH (F) = SEUTAS GELANG MURAH SKET
3 ORANG BERTUAH (M) = SEUTAS BUTANG BAJU MELAYU
semua dari pearl ok~
If tahu dari my blog jangan lupa nyatakan Nur Qistina sebagai your referral ya. ^__^

Moga daku bertuah. Yay!

My referral MALAYSIA Giveaway

First GIVEAWAY Novel.

Hai semua. Kali ni me nak join GA by mr. G. Seorang pemenang bertuah akan memenangi sebuah novel darinya.

GA ni sempena mempromosikan blog E-Shop ini. Terdapat pelbagai novel yang dijual di sini. Antaranya seperti gambar di bawah.






 

Terdapat barangan lain juga yang turut dijual di E-Shop.

Jom ramai-ramai mempromosikan dengan join GA ini. KLIK SINI UNTUK SERTAI

Tarikh tutup: 31 Disember 2010

Contest Berapa Nilai Kami ??


Hai semua. ^^,

Kali ni join Contest by Imaan09. Kena teka harga beg dan juga sticker.

Beg: RM 28.00
Sticker: RM 8.00

Jom ramai-ramai teka harga. ^__^


Tarikh tutup: 19 November 2010

SaPe Nak FM Fraser Hill?



Hai semua. Kali ni nak join GA by NANA.

Syarat-syarat sangat mudah. 


Pemenang akan dipilih menggunakan khidmat Random.org. 

3 Pemenang bertuah bakal menerima hadiah seperti di bawah ni.


Tunggu apa lagi. Jom meriahkan GA ni beramai-ramai. ^__^

Tarikh tutup: 21 November 2010
Tarikh umum pemenang: Hari Isnin 22 November 2010