Followers

Tuesday, October 26, 2010

first give away!! by redgurlcraft



Salam semua. Kali ni nak join First Giveaway by Redgurlcraft. Jom join ramai-ramai. Hadiahnya sangatlah menambat hatiku ini. Wah! Harap sangat aku bertuah.


TARIKH PENYERTAAN ADALAH MULAI
11 OKTOBER 2010 HINGGA 11 NOVEMBER 2010



Jom layan hadiah untuk mereka yang bertuah.




Eh. Eh. Apasal gambar ni keluar terbalik. Nak tahu mana hadiah bertuah yang 1, 2 dan 3 sila lihat gambar dari bawah ke atas. Waa. Comelnya hadiah-hadiahnya. Best sangat kalau aku yang bertuah. Mahu itu NORITA atau mahu itu takde nama la pulak, atau mahu itu NADZ.


Hehe.Tapi yang kat atas ni contoh hadiah je. Bukannya dapat nama NORITA atau NADZ. Katakan nama QISTINA nanti bolehlah tepek nama QISTINA kat situ kan. Wah! Bestnya. Bestnya. Aip. Aip. Jangan nak berangan. Dah bertuah baru boleh bebel banyak-banyak tau.

Kawan-kawan tunggu apa lagi? Sangat menarik kan hadiahnya... Jom join ramai-ramai. Aigoo. tak sabar nak tunggu keputusan ni. Waaa. Dub dab. Dub dab.

**Psst..Tak tau nape excited sangat ni.=)

No comments: