Followers

Sunday, October 31, 2010

Nina's Collections Giveaway



Hai semua. Jom join Nina's Collection Giveaway

Tersebutlah kisah di sebuah benua, terdapat pasangan yang riang gembira melihat matahari terbenam. Di keliling mereka terhampar luas sebuah taman yang dipenuhi dengan bunga ros yang cantik dan mempunyai haruman yang menusuk kalbu. Aigoo..

Hehe. Mengarut pulak dah aku ni. Kawan-kawan sekalian, jom kita sama-sama meriahkan GA Nina ni ramai-ramai. Memandangkan tuan tanah sendiri yang ajak aku join GA ni, besar rasanya hasrat di hati ini untuk turut sama. Dan lagi besar hasrat hati ni menjadi orang yang bertuah untuk memenangi hadiah utama. Wah! Serius sangat teruja ni.


Setiap kali aku lawat blog Nina ni rasa nak amek je bouquet bunga ros merah hati tu. Cantik sangat. Aku andaikan yang Nina ni suka bunga ros merah. Betul ke ni?

"This is where I put some of my favorites... Lyrics, pictures, quotes, jokes, scripts, tips, stories... The one that touched all of my emotions... I wondered, I laughed, I cried, I was inspired... That's me...
♥niNa SyakiNa♥"

Ayat kat atas tu aku quote dari blog Nina. Wah! "The one that touched all of my emotions." Aigoo. Pasti banyak kisah yang pernah tercoret dalam blog Nina Syakina. Pasti juga bukan mudah menjadi seorang Nina Syakina. =)


WoW! Entry GA dah macam entry penghargaan dah ni. Hehe. Panjang lebar pulak aku celoteh kat sini.

Jom ramai-ramai kita sertai. Yuhuu..=)

1 comment:

nina syakina said...

thanks dear sudi join GA nina... sorry ats kelewatan nina utk double check... anda telah LULUS... ngeee
okeh.. nina nk gerak ke rmh org lain pula... hihi ^^