Followers

Tuesday, October 26, 2010

Only Giveaway

Hai semua...

Memandangkan takmo pening dan banyak sangat entry pasal giveaway kat blog bebel aku, at last aku berjaya hasilkan satu lagi blog. Ye la. Mana taknya. Before ni, aku dok sibuk join giveaway, ramai yang bebel kat aku amenda entry yang aku post tu. Jadi, untuk elak perkara ni berulang lagi, tak salah kan kalau aku buka satu lagi blog khas untuk join GA kan? Salah ke? Takkan. Jom layan GA-GA di sini. Ayuh! ^^,

No comments: