Followers

Friday, November 19, 2010

Anniversary Giveaway



Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

3. Tag 2 org kawan anda..
(shekechik dan sis ellen)

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..
5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..

Hadiah2 yg di tawarkan :
 
Hadiah utama : Size P2-M

Hadiah Kedua : Size P2-M


Cepattt.. ada seminggu je.. tarikh tutup 26 Nov okey..11.59PM

Buat Kak Ana, 
Selamat ulangtahun perkahwinan. Semoga hari-hari yang dilalui makin bertambah rasa kasih dan cinta pada pasangan. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. ^__^

1 comment:

Ana Suzana said...

mekasih ye sbb join.. maaf tau lmbt terjah.. masa terhad huhu