Followers

Monday, November 8, 2010

ATIE : MY 1ST GIVEAWAY


Hai semua.

Kali ni daku nak join GA by ATIE. Wah! Bulatnya mata baby dalam gambar di atas ini. 

Actually, GA ini tak memerlukan pun untuk buat entri. Tapi, aku buat juga sebab rajin. Hehe. Taklah. sebenarnya nak ajak kawan-kawan ramai-ramai join GA ni. 


Tunggu apa lagi. Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama GA ini akan tamat. Yuhuu. Dah dekat dah due datenya ini iaitu pada 11 November 2010. Tapi, masih sempat lagi untuk join. Jom! Meriahkan GA ini beramai-ramai.

YAY! ^___^

No comments: