Followers

Monday, November 8, 2010

CRAFT BY BEA GIVEAWAY






Hai semua. 

Kali ni nak join GA Craft by Bea. Yuhuu. Cantik kan crochet headband di atas itu? Wah! Suka-suka. Jika anda bertuah, bakal membawa pulang hadiah berupa crochet headband seperti di atas. Tunggu apa lagi, jom ramai-ramai meriahkan GA by Craft Bea ini Yuhuu.


Antara craft yang aku minat adalah seperti Felt Craft. Wah! Suka tengok orang yang pandai buat craft ni. Jeles. Satu hari nanti nak belajar buat jugakla. Tapi, tak tahu bila. Erm, ada siapa-siapa sudi nak ajar saya tak? Hehe. 

Tarikh tutup: 30 November 2010

No comments: