Followers

Thursday, November 11, 2010

Daia 1st GiveAway From Over The Sea


Hai semua. Kali ni me nak join GA by DaiADellas.

Destinasi honeymoon kat Cameroon Highland. Asyik gie Genting Highland je. Lajak sikit la pie Cameroon. Hehe. Sukati je kan. =p [Jangan marah tau..]

On the way tu mesti wajib jumpa air terjun ni. Tak sure boleh mandi-manda ke tak. Lama dah gie sini masa Cuti-cuti dengan family tahun 2006. Lama kan? Hehe. Tengok air terjunnya. Gambar tak jelas coz snap picture masa dalam kereta.



Best tau! Mula-mula sampai je nanti jumpa Ladang Teh. Hah! Singgah minum teh dulu. Posing-posing sikit amek gambar. Tengok gambar ladang teh kat bawah ni. Amacam?



Salah satu tempat saya cadangkan untuk bermalam kat Strawberry Park. Best! ^__^ Ups, ada budak kecik pulak kat situ. Hehe. =p





Jadi saya rasa destinasi pilihan mungkin Cameroon Highlands. Banyak aktiviti boleh buat kat sini. Lawat Taman Kaktus. Petik Strawberry. Makan aiskrim strawberry dan banyak lagi. Hehe.

Apapun, selamat bercuti honeymoon..

^_____^

2 comments:

DaiADellas said...

daia dh dtg menjengah,,,gudlak ya..

Nur Qistina said...

thanks..moga saya bertuah! ^^,