Followers

Tuesday, November 2, 2010

"GA Nurazzah8 mana pulak ni?"



Hai semua.. ..

Kali ni nak join GA by auntie Nurazzah8.
 Ngee~ Takpe kan panggil auntie? 

KLIK SINI untuk sertainya. Jom ramai-ramai menyertainya.

Kenapa di namakan Nurazzah8? Sebab auntie Nurazzah nie ada 8 orang anak.Wah! saya punya adik-beradik tambah sorang lagi baru cukup 8. Hehe. Nama anak-anak auntie Nurazzah8 ialah  Asma', Anas, Zaid, Ammar Al-Hafiz, Wafa', Mu'adz,  Zubair dan Hana' .[ Hah! Cepat kira, cukup tak 8? Ngee..]Ada satu masa tu sikit lagi nak jadi auntie Nurazzah9. Hehe. Nasib tak jadi. Kalau tidak, auntie Nurazzah8 boleh jadi nostalgia dah. 

Oh my! Memang saya sungguh tak sangka rupa-rupanya auntie Nurazzah8 ni adalah umi kepada Asma'. Sangat-sangat daku tidak menyangkanya. Asalnya nak diam-diam je dulu. Tapi, takpelah benda baik buat apa nak sembunyikan. Betul tak? Hehe. Asma' tu my ex-schoolmate dan bakal bergelar doktor. Sekarang ni, nun jauh di Jordan sana. Eh. Eh. Dah lari topik ni. Hehe.Takpe2 sambung lagi..

Pernah jumpa auntie Nurazzah8 ni sekali je masa ambil anaknya kat KTM. Zaman muda belia sekolah dulu, waktu balik rumah hujung minggu naik KTM. Since, my abah takde time tu nak jemput dari KTM, kebetulan me n Asma' satu hala jadi tumpang la auntie Nurazzah8 ni sekali. Itulah kali pertama jumpa auntie Nurazzah8 ni. Lama dah tu. Tahun 2003 tak silap.

Ngeh3x! Segan pun ada tiba-tiba jumpa my fren punya mom kat dalam dunia blogger ni. What a small world. Apapun auntie Nurazzah8 salam kenal di dunia maya.

If saya bertuah nak buku Dalam Mihrab Cinta karya Habiburrahman El-Shirazy



***Waaaa sogan den ni..=p

2 comments:

nurazzah8 said...

Salam Nur Qistina,

salam ziarah dan salam perkenalan di alam maya..

wahh..tak sangka auntie dapat jumpa Nur? Qistina? (nak panggil apa ya??)
pernah naik kereta auntie ya? hehhe..ooo..kawan Asma' lah ni ya? satu batch ke? atau batch lain?

Asma' sekarang ada kat Malaysia..sedang buat praktikal di hospital Sultanah Bahiyah, Kedah...

Thanks sebab sudi join GA auntie..ok... auntie take nte yg Nur nak buku tu...IA, ada rezeki menang...

TQ sekali lagi...

Nur Qistina said...

Wa'alaikumussalam...

Ngee...Nur Qistina tu nama alam maya..my real name Nurun Najat..A'ah penah naik kereta auntie...lama dah tu tahun 2003 xsilap..

Yes. Satu batch dgn Asma'. SPM 2004.. Masa form 4 satu kelas..4 Al-Jabar...

Wah! Jauhnya practical sampai kat Kedah...

Hehe.. Welcome..tak tahu sejak bila best pulak join GA ni..


Thank you auntie...=)