Followers

Wednesday, November 3, 2010

GiveAway Semperna anniversary Blog




Hai semua..

Kali ni nak join GA by Cik Warnida. Oh. Oh. Masa mula-mula aku baca ingatkan Wardina tau. Serius ni tak tipu. Sekali bila aku eja balik. W.A.R.N.I.D.A. Hah! Cuba sebut semula WarNIda bukan? Aigoo. Kero dah mata aku ni rupanya. Dah la I memang dah rabun. Takmo la tambah kero lagi. Huhu.

Aip. Aip. Cerita pasal GA ni. Jangan nak melencong sana-sini pulak. Ish3 (Sambil geleng kepala tanda kesal)


Tu dia aih. Dah tiga tahun cik Warnida kita ni dalam dunia blog. Wah3! Dah macam kanak-kanak yang dah tumbuh gigi penuh ni. Ngee~ Jap. Jap. Kalau budak umur 3 tahun gigi dah tumbuh penuh semua kan? Kan? Aku main hentam je ni. Lama dah tinggak zaman budak umur 3 tahun ni. Hehe.

Okay, aku ni kalau tang datang angin rajin aku dok selongkar la entry lama tuan yang anjurkan GA ni. Tadi aku dok selongkar la kisah yang ada dalam 3 tahun Cik Warnida kita dok berblogging ni. Hah! Aku dapat tau yang Cik Warnida ni kampungnya kat Kedah. Birthdaynya 22 JUN setiap tahun. Ada tak agak-agak tahun yang tak bertambah umur Cik Warnida kita ni? Ngeh3. Kalau Cik Warnida lahir 29 Februari ye kot. 4 tahun sekali baru tambah umurnya. Betul kan? Ngee~ Hah! Siapa yang tak tahu 29 Februari ni muncul 4 tahun sekali pie ngaji balik ngan cikgu hampa kat sekolah nun.

PAstu time bulan pose, Cik Warnida ni dok suka nak buat kuih kat bawah ni ha. Katanya, ada gak hasil juadah yang dia buat time bulan pose.

Selain tu, Cik Warnida ni memang penyokong bola sepak Kedah yang setia.  Pantang Kedah main je Cik Warnida pie stadium. Pantang Cik Warnida pie stadium je Kedah main. Ngee~

Oklah, sampai di sini sahaja coretan buat Cik Warnida. Selamat ulangtahun berblogging yang ke-3. Semoga sukses dalam apa jua bidang yang diceburi. Yuhuuu..!! ^___^


Ops. Hampir terlupa. Jom join ramai-ramai GA Cik Warnida ini.


Nota: Semua gambar di'culik' dari blog tuan tanah. =)



Nak tag shekechik, sis ellen dan juga cik tom. Yay! Bagi kerja sekolah banyak2 kat diorang. Ngee~


1 comment:

:"♥Warnida:"♥ said...

hahahh wahh selongkar abis ni:-) thx ak...sudi join GA ni...snyum2 sllu ^_^ nama dh ada dlm snrai :-)