Followers

Wednesday, December 1, 2010

Jom Dapatkan Sample Free di Only Beauty

Hai semua.

Kali ni ajak kawan-kawan semua mendaftar di Only Beauty beramai-ramai. Setiap hari akan ada sample kecantikan yang diberikan pada mereka yang bertuah. Semudah ABC sahaja. Isi form, tunggu email dari pihak Only Beauty dan tunggu Encik Posmen kat depan pintu rumah anda. Amacam? Seronok tak? Mudah bukan? Tunggu apa lagi jom beramai-ramai kita mendaftar di Only Beauty.

Terdapat pelbagai tips kecantikan untuk dikongsikan bersama di sana. Jumpa di sana. ^_^



Isi untuk dapatkan sampel. 

Amacam? Just macam ABC je kan. Sungguh mudah kan. Ayuh! 
Seraaaanggg!! Only Beauty. ^__^

4 comments:

Nazz@Purple said...

wah best..nak..nak jgk..

Nur Qistina said...

@ nazz; best2x! jom join..baru je nak try..=)

nurezzat said...

wah best2..
ezzat dah isi form..tapi tak paham lah.. tomorrow ea tgok result sape dpt sample.. camtu ke?

kakyong said...

kakyong dah penah dpt sampel ni... huhuuu... ala2 sample syampu tu... kihkihkih... ingatkan dpt besor gedabak cam tu... hihiii