Followers

Friday, November 12, 2010

Kata-kata Aluan Daku

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum semua rakan-rakan GA sekalian,

Hai semua. Wah! Happy sangat at last berjaya juga make over blog ini. As refer back to THIS POST, blog ini hanya menempatkan GA daku. Untuk kisah hidup dan kisah suka suki duka lara aku, silalah LAWAT SINI. Kalau sudi melawat daku di sini, kecik tapak tangan, nyiru daku tadahkan. Besar padang bola, besar lagi rumah tok wan daku. 

Eheh! Mulalah daku nak mengarut pelbagai ni. Tapi kan, tiba-tiba rasa seronok pulak ada blog ini. Sebab kat blog kisah suka suki duka lara tu macam banyak sangat kisah sedih pilu terluka lalu berdarah Aigoo. Aku makin hebat dalam mengarang kata-kata karut. Ahah! Tak perlulah kamu semua mahu jeles daku puji diriku hebat. Kalau daku tak puji, kamu bukan sudi nak puji daku hebat kan? Ahaha. 


Jadi, sempena make over ni, daku berbesar hati untuk kalian semua mengunjungi daku di sini. Eceh! Hah! Kalau ada yang nak bagi homework pun boleh. Yuhuu. I like homework. Shekechik sangatlah tahu apa itu homework yang daku maksudkan. Okay semua, selamat join GA beramai-ramai dan kenali blogger antara satu sama lain. Takmo gaduh-gaduh tau! 


Hah! Sebelum tu aku nak gitau, sesuatu. Kira ala-ala GA jugaklah. Tapi lain cara sikit. Macam mana?

1. Lihat gambar di bawah.



2. MENCARI NO 00308

3. Siapa yang jumpa Mari Mengira dah no 00308 sila jerit kuat-kuat kat kotak jom sembang.

4. Print screen dan hantarkan pada emel ini: qistina_0308@ yahoo.com

5. Semoga berjaya.

^____^

Salam sayang,

Nur Qistina

9 comments:

Jelly Beku said...

hi..jangan luper contest jelly beku ok..tunggu resultnya...jangan lupaa :)

axelida said...

daku penah wat GA cenggitu utk no. 777... maybe nanti2 ada lg nak wat.. sila jengah2 selalu ye (eh hadiah tu lom post!! erkkk)

Nur Qistina said...

@ jelly beku: wah! debar ni..=)

@: baik! haha..=)

(One) SiTi* said...

ala.a.....baru 234

(One) SiTi* said...

290

(One) SiTi* said...

kui...kui..

Nur Qistina said...

@ terlepas dah no ni..cuba next no pulak..00512..^^,

(One) SiTi* said...

ngeh~
bz betul hr ni,
x sempat nk on9 pn..
apa ada ng no. 512?

Nur Qistina said...

next nombor yg dicari adalah 512..gud luck! ^^,